Bubbeldirect
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Vraag een offerte aan

Garantie & Service

Garantie & Services bij Bubbel Direct

Wilt u meer weten over de garantie en service van Bubbel Direct?
Lees dan verder.

Wij leveren persoonlijk en snel service voor iedereen in omstreken. Ook als u verder weg woont proberen we dit zo snel mogelijk service te verlenen.
Heeft u problemen met uw jacuzzi, sauna of zwemspa dan verlenen we service vanuit onze eigen Bubbel Direct monteurs. Woont u heel ver weg en zijn de kosten erg duur. Ook dan helpen we u graag middels onze netwerken, zodat er toch snel service verleend kan worden. Mocht u dus onverhoopt problemen ervaren, dan kunt u altijd terecht bij Bubbel Direct. Neem contact op via de mail: info@bubbeldirect.nl, bel via: 0612920171 of vul het reparatie en onderhoud formulier hieronder in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We verlenen garantie op nieuwe jacuzzi’s als zowel de elektrische en technische onderdelen van de occasions. Dit zijn pompen, het besturingssysteem, heaters, de ozonator, jets, slangen en leds. Garantie komt te vervallen wanneer er onderdelen kapot zijn gegaan door een storing of andere oorzaken. Lees hiervoor de disclaimer hieronder goed door.

U kunt geen 2dehands (ocassions) of showmodellen of nieuwe retourneren.
Wanneer je overweegt om een tweedehands jacuzzi aan te schaffen, is het belangrijk om te weten dat deze producten verkocht worden zonder garanties op kwaliteit, werking of staat van het product. Dit betekent dat wanneer je besluit om een tweedehands jacuzzi te kopen, je deze koopt zoals hij is, zonder dat de verkoper aansprakelijk is voor eventuele gebreken. Tenzij de verkoper u andere garanties belooft en dit meldt op de factuur. Vaak is dit met servicekosten.
Garantie en service
Garantie & service

Disclaimer Bubbel Direct

De tekst beschrijft de voorwaarden en beperkingen van de garantie voor een apparaat, vermoedelijk een jacuzzi of een vergelijkbaar product. Er wordt gesteld dat de garantie niet geldig is voor schade veroorzaakt door ondeskundig gebruik, normale slijtage of gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet significant beïnvloeden. Ook vervalt de garantie als het apparaat gerepareerd wordt door een niet erkende installateur vanuit ons of als er niet-originele onderdelen worden gebruikt. Verder wordt gesteld dat de leverancier en verkoper niet verantwoordelijk zijn voor verkeerde installatie, verkeerd gebruik of wijzigingen die de koper zelf heeft uitgevoerd. Tot slot wordt gesteld dat schade veroorzaakt door een onjuist draagvlak niet door de garantie gedekt wordt.

Eigenaar van product

De verantwoordelijkheid voor het correcte onderhoud van een jacuzzi ligt te allen tijde bij de eigenaar, met inbegrip van het dragende oppervlak. Onjuist gebruik van de jacuzzi omvat elke handeling die niet overeenkomt met de instructies in de handleiding of gebruik van de jacuzzi voor doeleinden waarvoor deze niet is ontworpen. Dit omvat onder andere het gebruik van de jacuzzi voor doeleinden anders dan privégebruik, het opwarmen van het water boven de aanbevolen temperatuur, en schade veroorzaakt door vervuild, verstopt of verkalkt filters, evenals schade veroorzaakt door het gebruik van ongeschikte onderhoudsproducten zoals trichloor- en zuurhoudende vloeistoffen. De eigenaar is ook verantwoordelijk voor schade aan de kuip of onderdelen van de jacuzzi veroorzaakt door verkeerd wateronderhoud, vorst, of het verlaten van een lege spa zonder afdekking in de zon.

Het is belangrijk op te merken dat de leverancier of verkoper niet verantwoordelijk is voor enige materiële of lichamelijke schade, ongeacht de omstandigheden. Dit benadrukt het belang van een zorgvuldig gebruik van de jacuzzi volgens de instructies in de handleiding en voor het beoogde doel, om schade te voorkomen en verantwoordelijkheid te nemen voor de zorg ervan.

Bij ontbinding van de koopovereenkomst na bevestiging is de klant gehouden tot vergoeding van de reeds gemaakte kosten, alsmede een bedrag ter hoogte van 10% van de aankoopprijs.
Garantie & Service

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Navigatie

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00
Bubbel Direct © - Algemene voorwaarden  & Privacy Policy van toepassing
home linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram