Bubbeldirect
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Vraag een offerte aan

Over Bubbel Direct

Over ons

Bubbel Direct is een bedrijf dat actief is in de Spa wereld (in de volksmond ook wel jacuzzi genoemd). Waar persoonlijk contact, ultiem genieten, eerlijkheid, een snelle levering en een goede service centraal staan. Een bedrijf dat niet lang geleden is ontstaan. Met de verkoop van jacuzzi´s, zwemspa´s, sauna´s, onderdelen en bijhorende producten. Zo repareren en onderhouden we ook uw spa.

Een compleet pakket tegen een mooie prijs. Zowel nieuw als occasions (tweedehands) Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u na de aankoop gewaarborgd bent van een jarenlang zorgeloos genot.

Welkom bij Bubbel Direct!

Bubbel Direct heeft ervaren kennis over allerlei spa's en helpt u bij het vinden van een spa die echt bij u past. We beschikken over een groot assortiment zowel nieuw als occasions en staan erom bekend om deze snel te leveren. Zo hebben we ook voor iedere wens en portemonnee een geschikte spa. Heeft u meer vragen neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag.
Contact opnemen
Eigenaar bubbel direct contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Navigatie

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00
Bubbel Direct © - Algemene voorwaarden  & Privacy Policy van toepassing
home linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram