Bubbeldirect
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Vraag een offerte aan

Terugbetaling & retourneringsbeleid

Overzicht

Als er 14 dagen zijn verstreken na aankoop Kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Bovendien moet het ook in dezelfde originele verpakking zitten.

Hou er rekening mee dat verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bijvoorbeeld hygiënische goederen, cadeaubonnen of tweedehandse producten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop ook niet terug naar de fabrikant. Ook zijn er bepaalde situaties waarin alleen maar gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend. Dit geldt bij bijvoorbeeld elk artikel dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet door onze fout zijn veroorzaakt. En bij elk artikel dat na 14 dagen wordt geretourneerd.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.


Te laat of ontbrekende terugbetalingen

Is u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan even duren voordat uw teruggave officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als u dit allemaal heeft gedaan en uw teruggave nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@bubbeldirect.nl.

Sale artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Uitwisselingen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@bubbeldirect.nl en stuur je artikel naar In de Cramer 29C Heerlen.

Retourzendingen

Als u uw product wilt retourneren, moet u uw product opsturen naar In de Cramer 29C Heerlen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd variërend zijn voordat uw ingeruilde product u bereikt.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via Info@Bubbeldirect.nl voor vragen over terugbetalingen en retourneringen.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf zo op de hoogte van allerlei informatie en acties.
Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Navigatie

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00
Bubbel Direct © - Algemene voorwaarden  & Privacy Policy van toepassing
home linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram