Bubbeldirect
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Vraag een offerte aan

Warmtepomp Installeren

Geniet het hele jaar door van warm water in je jacuzzi door een warmtepomp te installeren. Met een warmtepomp kun je energiezuinig en milieuvriendelijk je jacuzzi verwarmen, zelfs bij koudere temperaturen. Lees hier hoe je een warmtepomp installeert en begin met het verlengen van je jacuzzi-seizoen!

Voordelen van een warmptepomp

Een warmtepomp biedt verschillende voordelen bij het verwarmen van je jacuzzi. 

Ten eerste is het energiezuiniger dan andere verwarmingsmethoden, waardoor je op de lange termijn geld kunt besparen op energierekeningen. 

Bovendien is het milieuvriendelijker, omdat het minder CO2-uitstoot veroorzaakt dan bijvoorbeeld gasgestookte verwarming. Een ander voordeel is dat een warmtepomp efficiënt werkt, zelfs bij koudere temperaturen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een warme jacuzzi. Ten slotte is de installatie van een warmtepomp relatief eenvoudig en kan het snel worden uitgevoerd, zodat je snel kunt genieten van je opgewarmde jacuzzi.

Onze warmtepompen hebben een verwarmingscapaciteit van maar liefst 6Kw, wat twee keer zo veel is als de standaard 3Kw heaters, die vaak worden gebruikt in jacuzzi's. Dit betekent dat uw jacuzzi veel sneller kan opwarmen en langer op temperatuur kan blijven, zodat u er optimaal van kunt genieten.

In feite is onze warmtepomp jacuzzi tot wel 2/3e zuiniger dan traditionele jacuzzi's met een heater! Kortom, als u op zoek bent naar een jacuzzi die snel opwarmt, lang warm blijft, zuiniger is en ook nog eens milieuvriendelijker, dan is onze warmtepomp jacuzzi de perfecte keuze voor u.
  • Warmtepomp
  • Warmtepomp
  • Warmtepomp

Afspraak inplannen of vrijblijvend een offerte opvragen

Via het onderstaande formulier kunt u direct een afspraak inplannen of vrijblijvend een offerte opvragen voor reparaties of onderhoud. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Reparaties & Onderhoud
Warmtepomp

Hoe werkt een Warmtepomp?

Een warmtepomp werkt door het omzetten van de buitenlucht of bodemwarmte in warmte die kan worden gebruikt om de jacuzzi te verwarmen. 

Het proces begint met het opnemen van warmte uit de omgeving en het overdragen ervan naar het koelmiddel in de warmtepomp. Vervolgens wordt het koelmiddel verdampt en naar de compressor gebracht, waar het wordt samengeperst en de temperatuur wordt verhoogd. 

De warmte die tijdens dit proces wordt gegenereerd, wordt vervolgens overgedragen aan het water in de jacuzzi. Ten slotte wordt het afgekoelde koelmiddel teruggebracht naar het begin van het systeem om opnieuw warmte op te nemen. Dit proces wordt continu herhaald om de jacuzzi op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verwarmen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Navigatie

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00
Bubbel Direct © - Algemene voorwaarden  & Privacy Policy van toepassing
homeenvelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram